Coronasluiting. Kantje boord voor het Klederdracht museum

Coronasluiting

In de Trouw van maandag 18 mei staat een mooi interview van Harmen van Dijk met de directeur van Het Klederdrachtmuseum Jolanda van den Berg. Ze verteld o.a. hoe ze op t moment aan t vechten is voor haar museum, ook hoezeer haar persoonlijke leven is verweven met het klederdrachtmuseum.

coronasluiting Kantje boord voor het klederdrachtmuseum

“De coronasluiting bedreigt nu niet alleen het museum maar ook haar persoonlijk ‘Ik ben in mijn eentje financieel verantwoordelijk’

Trouw maandag 18 mei 2020

U kunt het klederdrachtmuseum Steunen

Zie hoe en waarom door op deze link te klikken

Leave a Comment

Doe mee

Het Klederdrachtmuseum is een particulier museum dat geen overheidssubsidies ontvangt en kan alleen voortbestaan met de steun van vrienden, donateurs en sponsoren die het museum een warm hart toedragen. (scroll down for english text)

tripadvisor
Donate

The Dutch Costume Museum is a privately owned museum which does not receive any government subsidy. The support and donations of our members represent an essential contribution to us, whether used for the preservation of the collection and organizing exhibitions, education, research, restoration or acquisition purposes. The museum puts this support to good use and is grateful for gifts of any size.

Kotomisi expositie Klederdrachtmuseum