Expositie Visserstruien van Stella Ruhe

De expositie Visserstruien van Stella Ruhe is verlengt tot 31 oktober. Speciaal voor ‘de maand van de geschiedenis’ zijn er extra rondleidingen en masterclasses gepland.

Stella Ruhe geeft in de maand oktober 2 x een masterclass op zaterdagochtenden vanaf 10 uur op 12 en 26 oktober. waarin je op basis van de in de visserstruien gebruikte motieven je eigen visserstrui ontwerpt en motieven breit. Neem daarvoor twee pennen nr 3 mee en een bol wol voor pendikte 3,5-4 en een van de boeken over visserstruien van Stella Ruhe (is ook in de museumwinkel te koop). Een workshop kost € 50,00 p.p. exclusief entree (met museumkaart gratis te bezoeken). Je kunt je daarvoor opgeven via winkel@hetklederdrachtmuseum.nl. onder vermelding Masterclass Visserstruien en de datum. Wees snel want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Rondleidingen op: 5 – 9 – 19 -23 – 30 oktober (start 2 uur)
Workshops op: 12 – 26 oktober (start 10 uur)

Dutch Costume museum vissers truien

Boek nu als u dit wilt u niet missen!