Nagenieten De opening Catwalk Kotomisi

Nagenieten van de opening Catwalk Kotomisi

Op vrijdag 13 december 2019 was t zover: de Opening ‘Catwalk Kotomisi’ werd in de Singelkerk van Amsterdam gehouden. Paul Enkelaar en Patricia van der Does waren erbij. Zij hebben een kleine sfeer impressie voor ons gemaakt. Laten we nog even nagenieten van ‘Koto op de Catwalk’

Sfeer impressie

Koto op de catwalk, is de titel van de openings-avond die is gehouden op 13 december 2019. Ter ere van de tentoonstelling: ‘Kotomisi, de kracht van klederdracht’, verzamelde zich veel publiek in de Singelkerk van Amsterdam. Het was een heerlijke avond, mede dankzij de fantastische catwalk show van Naks Nederland en Maritha Kitaman. Traditionele kotomisi hadden de hoofdrol op deze bijzondere catwalk. Ook werd het winnend ontwerp van Cheyenne Nelson, een hedendaagse kotomisi, gepresenteerd. De dames werden begeleid door de fijne muziek van Orchidee kaseko. Na de lezing van mevrouw Christine van Russel-Henar.

Leave a Comment

Doe mee

Het Klederdrachtmuseum is een particulier museum dat geen overheidssubsidies ontvangt en kan alleen voortbestaan met de steun van vrienden, donateurs en sponsoren die het museum een warm hart toedragen. (scroll down for english text)

tripadvisor
Donate

The Dutch Costume Museum is a privately owned museum which does not receive any government subsidy. The support and donations of our members represent an essential contribution to us, whether used for the preservation of the collection and organizing exhibitions, education, research, restoration or acquisition purposes. The museum puts this support to good use and is grateful for gifts of any size.

modern kotomisi ontwerp/fotocredits cheyenne nelsonkrant artikel kotomisi tentoonstelling