SPONSORING

Het Klederdrachtmuseum is hard op zoek naar sponsors om aan haar organisatie te verbinden! Klik hier voor meer informatie over het sponsorpakket. Als sponsor helpt u onze ambitie te realiseren om onderscheidend te zijn als bewaarder van een belangrijk deel van ons nationaal erfgoed en een voorbeeld stellende rol hierin te vervullen. Ons publiek varieert van nationale en internationale museumbezoekers, studenten en professionals uit de mode.
Mogelijkheden
Partner zijn van Het Klederdrachtmuseum kan op verschillende manieren: van een meerjarige samenwerking, tot sponsor van een specifiek project. Dit kan een tentoonstelling zijn in Nederland of het buitenland, talentprogramma’s voor jonge modestudenten, speciale projecten zoals presentaties van beeldmateriaal of een speciaal evenement als de Museumn8.
Tegenprestaties
Sponsoring is maatwerk. We zetten dan ook graag onze creativiteit in om een passend voorstel te bedenken. Kansen zijn er bijvoorbeeld op het gebied van:
• Marketing: Bereiken van een specifieke doelgroep door associatie met de geschiedenis, tradities, technieken en ambachten van de Nederlandse streekdrachten. Zichtbaarheid via social media acties, outdoor campagnes, persconferenties, lezingen, masterclasses of andere educatieve programma’s, promotie en productpresentaties;
• Relatiemanagement: Verbinden van belangrijke klanten en relaties door bijzondere events in het museum of andere locaties die speciaal voor u georganiseerd worden. Dit kan interessant zijn wanneer u bijvoorbeeld uw internationale relaties of collega’s wil laten kennismaken met een stuk Nederlandse cultuurgeschiedenis en design.
Contact
Neem voor meer informatie over sponsor- en partnerships, donaties en de fiscale voordelen van het steunen van het Klederdrachtmuseum contact op met:
Jolanda van den Berg info@hetklederdrachtmuseum.nl 020-8452399