MUSEUMWINKEL

In de leuke museumwinkel van het Klederdrachtmuseum vindt u uiteenlopende items. Van unieke blokstempels en (antieke) sieraden tot handgemaakte zeep en andere vintage style producten zoals de borstels van Redecker. Naast een selectie van traditionele producten zoals originele klederdracht onderdelen, houten klompen, stoffen en fournituren zijn er ook meer moderne items te vinden in onze winkel.

Dutch design

De handbeschilderde ‘Zeeuws blauwe oesters’ van Dieuwke Parlevliet, het ‘Zeeuwse Knop bakblik’ van Tinka Leenen en het ‘Zeeuws mosselbestek’ van Anovi zijn allen mooie voorbeelden van Dutch design in ons assortiment. Het zijn ontwerpen die een moderne touch geven aan de traditionele ambachten en producten, passend in deze tijd.

museumwinkel shop

Exclusief

De handgemaakte ‘ansichtkaart’ dekseldoosjes, gevoerd met traditionele stof zijn alleen verkrijgbaar in onze museumwinkel. Het perfecte kadootje! Verder is onze museumwinkel het exclusieve verkooppunt van de prachtige originele Nederlandse sitsen (chintz) van Den Haan & Wagenmakers.

In onze ruim gesorteerde winkel (met te veel om op te noemen) vindt u ook nog eens een selectie gespecialiseerde boeken.
De winkel is voor iedereen toegankelijk tijdens onze openingstijden.