SCHENKEN

Het Klederdrachtmuseum is op zoek naar donateurs. U kunt al donateur zijn vanaf 250 euro per jaar. Als donateur profiteert u vanzelfsprekend van alle vrienden voordelen, zoals gratis toegang tot het museum, korting in de museumwinkel en toegang tot speciale evenementen zoals de halfjaarlijkse Catwalk Serie. Lees hier alles over het donateurschap en waarin uw bijdrage het verschil kan uitmaken. Mocht u vragen hebben aarzel dan niet om contact op te nemen via info@hetklederdrachtmuseum.nl.
Het museum heeft de status van culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) waardoor deze schenkingen aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. U kunt Het Klederdrachtmuseum eenmalig of periodiek schenken.
Ook kunt u minimaal vijf jaar achtereenvolgens jaarlijks een bedrag schenken. Dat heet periodiek schenken en kan fiscaal voordelig zijn als je een schenking doet volgens de Geefwet 2012-2017. Geïnteresseerd? Lees meer over de belastingvoordelen van schenken in de geefwet.
Klik op onderstaande button om direct jouw bijdrage te storten:
Contact
Neem voor meer informatie over schenken en de fiscale voordelen van het steunen van het Klederdrachtmuseum contact op met:
Jolanda van den Berg info@hetklederdrachtmuseum.nl 06-14445049