BEDRIJVEN

Bedrijven zijn van harte welkom om zich als sponsor aan onze organisatie te verbinden. Als sponsor helpt u onze ambitie te realiseren om onderscheidend te zijn als bewaarder van een belangrijk deel van ons nationaal erfgoed en een voorbeeld stellende rol hierin te vervullen. Ons publiek varieert van nationale en internationale museumbezoekers, studenten en professionals uit de mode.
Mogelijkheden
Partner van Het Klederdrachtmuseum kan zijn op verschillende manieren: van een meerjarige samenwerking, tot sponsor van een specifiek project. Dit kan een tentoonstelling zijn in Nederland of het buitenland, talentprogramma’s voor jonge modestudenten, speciale projecten zoals presentaties van beeldmateriaal of een speciaal evenement als de Museumn8.
Tegenprestaties
Sponsoring is maatwerk. We zetten dan ook graag onze creativiteit in om een taylor made voorstel aan te bieden. Kansen zijn er bijvoorbeeld op het gebied van:
 • Marketing: Bereiken van een specifieke doelgroep door associatie met de geschiedenis, tradities, technieken en ambachten van de Nederlandse streekdrachten. Zichtbaarheid via social media acties, outdoor campagnes, persconferenties, lezingen, masterclasses of andere educatieve programma’s, promotie en productpresentaties;
• Relatiemanagement: Verbinden van belangrijke klanten en relaties door bijzondere events in het museum of andere locaties die speciaal voor u georganiseerd worden. Dit kan interessant zijn wanneer u bijvoorbeeld uw internationale relaties of collega’s wil laten kennismaken met een stuk Nederlandse cultuurgeschiedenis en design.
Contact
Neem voor meer informatie over sponsoring, samenwerking en donaties contact op met: Jolanda van den Berg info@hetklederdrachtmuseum.nl 020-8452399